4 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
4 plekšnės filė gabaliukai po 130–140 g
2 stiklinės virtų lęšių
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
400 g voveraičių
30 ml aliejaus
3–4 šakelės čiobrelio
Druskos
Šviežiai grūstų baltųjų pipirų
1. Supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite aliejuje čiobrelį, po to suberkite svogūnus ir česnaką. Kepkite, kol suminkštės.
2. Tuomet suberkite nuplautas voveraites ir kepkite 5 min.
3. Viską sumaišykite su lęšiais.
4. Žuvies filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabarstykite druska, baltaisiais pipirais.
5. Lęšius dėkite į kepimo formą, ant jų išdėliokite žuvies gabaliukus, uždenkite formą aliuminio folija ir kepkite apie 15 min.