top of page

ŽUVIS SVIESTINIO POPIERIAUS VOKELYJE (Receptas)

Tai jaukus, sultingas, kvapnus, greitai paruošiamas vienos skardos žuvies patiekalas, kuris tiks ir kasdienai, ir šventei. Labai skanu ir paprasta – tobulas pasirinkimas tiems, kurie nori valgyti gerą naminį maistą, bet neturi laiko (arba noro) stoviniuoti prie viryklės, o taip pat tiems, kurie galvoja, kad skaniai paruošti žuvį yra sudėtinga. Mitas sugriautas! 


sviestinio popieriaus vokelyje kepta žuvis_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 


 

2 asm.

Gaminimo laikas: 30 min.


Žuviai sviestinio popieriaus vokelyje paruošti reikia:

  • 1 saujos brokolio žiedynų

  • 12 vyšninių pomidoriukų šakelės

  • 300 g šviežios menkės

  • 100 g TICHĖ negazuoto natūralaus mineralinio vandens

  • 1 pakelio KIKKOMAN sriubos „Shiro Miso“

  • 2–3 šaukštų aliejaus 

  • Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų ir druskos mišinio 

  • 2 šaukštų alyvuogių su saulėje džiovintais pomidorais

  • 2 šaukštų GLOBUS žaliųjų žirnelių

  • 2 GERMANTAS sūrio „Tilsit“ riekelių 

  • Keleto petražolių šakelių (papuošti)


1. Nuplaukite daržoves po tekančiu vandeniu.

2. Supjaustykite brokolį žiedynais. 

3. Į puodą pilkite TICHĖ negazuoto natūralaus mineralinio vandens, užvirinkite, suberkite KIKKOMAN sriubos „Shiro Miso“ miltelius, išmaišykite ir pakaitinkite. 

4. Kepimo popierių apšlakstykite aliejumi, dėkite brokolius, pomidoriukus, žuvies gabaliukus, berkite KOTANYI ketverių pipirų, KOTANYI aitriųjų paprikų ir druskos mišinio, šone dėkite alyvuogių su saulėje džiovintais pomidorais. Uždenkite kepimo popieriumi taip, kad liktų atviras tik viršus.

5. Pilkite miso sriubos, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. orkaitėje apie 20 min.

6. Dėkite GLOBUS žaliųjų žirnelių, uždenkite GERMANTAS sūrio „Tilsit“ riekelėmis. Kepkite dar 5–7 min.

7. Papuoškite petražolių šakelėmis.


Gardžių atradimų.


Kommentare


Naujausi įrašai

bottom of page