top of page

Netikėta kombinacija: brusketos su jautiena ir aviečių barbekiu padažu

Italai žino, kad brusketos – antipasti – yra tinkamos bet kuriai progai. Paskrudinkite duoną orkaitėje ar skrudintuvėje, ir pirmyn! Siūlome išbandyti su jautiena ir pačių paruoštu avietiniu barbekiu padažu.


Jums reikės:

200 g „Heinz“ kečupo

100 g aviečių

40 g balzaminio kremo

2 skiltelių česnako

1 avokado

½ pakelio „Philadelphia“ sūrio

apkeptų brusketų

salotų lapelių

keptos jautienos

šviežių aviečių

druskos, pipirų

  1. Į smulkintuvą sudėkite kečupą, avietes, balzaminį kremą, 2 skilteles česnako, pagardinkite druska ir pipirais.

  2. Avokadą sumaišykite su ½ pakelio „Philadelphia“ sūrio.

  3. Šią masę tepkite ant apkeptos brusketos.

  4. Uždėkite salotų lapelių.

  5. Patepkite aviečių barbekiu padažu.

  6. Uždėkite keptą jautieną.

  7. Pagardinkite šviežiomis avietėmis.

Naujausi įrašai

bottom of page