NESPRESSO vasaros kodas: pozityvi nuotaika ir daugiau laiko sau (+ receptas)

Naują vasaros sezoną – kaip ir kasmet – NESPRESSO atidaro dovanodama naujo skonio ledinės kavos patirtį. Šįkart vasaros riboto leidimo šaltų kavų linija vėsins kūną, bet kaitins nuotaiką braziliškais ritmais ir ryškiais skoniais.


Pupelės šaltos kavos gėrimams parenkamos taip, kad įvyktų ypatinga skonio alchemija ir su pienu, ir su ledu. Keturios kavos visada reiškia patyriminį nuotykį, į kurį šiemet kviečia vasaros kampanijos mūza, iš Brazilijos kilęs modelis ir aktorė Alessandra Ambrosio.



Žaliosios citrinos (laimas) + mėtos

Vasarinį „Barista Creations for Ice“ gaivinančių kavų asortimentą šį sezoną papildė tropinių žaliųjų citrinų ir mėtų skoniai – šiam nuotykiui įkvėpė Brazilijos nacionalinis gėrimas-legenda – Caipirinha. Tai tradicinis gėrimas, ruošiamas maišant cachaça (braziliška degtinė iš aukštaūgių cukranendrių), cukrų ir žaliosios citrinos sultis, gardinant mėtų šakelėmis.

„Liminha over Ice“ kavos pakuotės dizainas – citrinos geltona spalva ir atogrąžų medžių lapų motyvai – atskleidžia svarbiausius akcentus: gaivališką Brazilijos vaibą, pozityvią nuotaiką ir... kvietimą susikurti savą vasaros mantrą: įkvėpti-iškvėpti-žydėti.



Įkvėpk, iškvėpk, žydėk

Šios vasaros NESPRESSO credo - ne tik gera nuotaika ir pozityvūs jausmai, bet ir daugiau laiko sau, dėmesingumas savo kūnui ir proto ramybei.

Puodelis kavos: įkvepiame jos aromato, iškvepiame – ir rytas šviesesnis. Jogos pratimas: įkvepiame, iškvepiame - energija ima tekėti. Mėgstama knyga, kurios eilutes skaitome giliai įkvėpę ir net sulaukę kvėpavimą, tada gurkšnis kavos lyg sakinio taškas – ir diena pilna įkvėpimo.

Kad ir koks ritualas padeda jums žydėti, vasara – geriausias metas jį prisiminti ir praktikuoti. NESPRESSO bus kartu skleisdama teigiamas mantras, o dvi iš jų – „Brow, Breathe, Bloom“ ir „Inhale, Exhale, Enjoy“ rasite riboto leidimo kavos puodeliuose.




 

Sezono mūza Alessandra Ambrosio: „Vasara - mano mėgstamiausias metų laikas, didžiuojuosi būdama kampanijos, kurią įkvėpė mano gimtoji šalis, veidas. Man patinka sezono koncepcija – ne prabėgti, pastebėti ir stabtelėti apmąstyti dienos akimirkas ir ... save.

O „Liminha over Ice“ tikrai yra Brazilijos vasara puodelyje!“


 

Brazilijos skonių įkvėptas NESPRESSO kavos kokteilis


Gaiviam NESPRESSO gėrimui pagaminti reikia:

  • 1 „Liminha Over Ice“ kapsulės (40 ml)

  • 60 g šviežios žaliosios citrinos

  • 8 g rudojo cukraus

  • 40g pasifloro vaisiaus sėklų

  • 2 ml Gum (Gomme) sirupo

  • 60 ml negazuoto vandens

  • 150 g arba 5 ledo kubelių

  • Laimo griežinėlių ir šviežios mėtos lapelių papuošti.

  1. Į stiklinę, kurioje ruošite gėrimą, įdėkite 8 laimo griežinėlius, 8 g rudojo cukraus ir išmaišykite.

  2. Pasifloros vaisius perpjaukite per pusę, išskobkite sėklas, sudėkite jas į stiklinę kartu su 4 ledo kubeliais ir 2 g sirupo.

  3. Supilkite 60 ml negazuoto vandens ir maišykite, kol laimo ir pasiflorų sėklos išplauks į viršų.

  4. Į plaktuvą įdėkite ledo kubelį ir ant jo ištraukite 40 ml „Liminha Over Ice“ kavos. Uždarykite plaktuvą ir energingai suplakite.

  5. Atvėsusią kavą supilkite į stiklinę ant kitų ingredientų.

  6. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele ir mėtų lapeliais.



NESPRESSO kavas, aksesuarus bei kavos aparatus rasite čia: www.nespresso.lt arba NESPRESSO butikuose PC „G9“ bei PLC „Panorama“ Vilniuje.


Įkvepiančios vasaros!