Burgerių sezonas prasidėjo, todėl Alfas parodė, kaip paruošti patiekalą, kuris gali tapti vasaros išvykų su draugais hitu.
Video receptą žiūrėkite čia
Burgerių ir marinuotų daržovių padėklui pagaminti reikia:
150 g mėlynojo kopūsto
½ pankolio
2 šaukštų majonezo
1 saujos SPILVA marinuotų agurkėlių
¼ agurko
1 saujos krapų
2 šaukštų graikiško jogurto
2 šaukštų FELIX mėsainių padažo
1 mėlynojo svogūno
2 pomidorų
¼ šaukšto garstyčių
2 šaukštų barbekiu padažo
1 šaukšto majonezo
4 NATURLI mėsainių paplotėlių
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
4–5 salotos lapų
4 mėsainių bandelių
1. Mėlynąjį kopūstą supjaustykite šiaudeliais, pankolį – griežinėliais, sudėkite į indą, dėkite majonezą ir gerai išmaišykite.
2. SPILVA marinuotus agurkėlius, agurką, krapus susmulkinkite, sudėkite į pasirinktą dubenį, dėkite graikišką jogurtą ir gerai išmaišykite.
3. Garstyčias, barbekiu padažą, majonezą išmaišykite.
4. Pomidorą, mėlynąjį svogūną supjaustykite griežinėliais. NATURLI mėsainių paplotėlius apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės. Mėsainių bandeles apskrudinkite iš abiejų pusių ant sausos ZYLE keptuvės.
5. Į serviravimo indą dėkite salotų lapus, pomidorus, svogūnus, visus paruoštus padažus, mėsainių bandeles ir keptus mėsainių paplotėlius.
Comments