Neatsivalgomų burgerių padėklas su marinuotomis daržovėmis (Receptas)

Burgerių sezonas prasidėjo, todėl Alfas parodė, kaip paruošti patiekalą, kuris gali tapti vasaros išvykų su draugais hitu.


burgerių ir marinuotų daržovių padėklas, receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


Burgerių ir marinuotų daržovių padėklui pagaminti reikia:

  • 150 g mėlynojo kopūsto

  • ½ pankolio

  • 2 šaukštų majonezo

  • 1 saujos SPILVA marinuotų agurkėlių

  • ¼ agurko

  • 1 saujos krapų

  • 2 šaukštų graikiško jogurto

  • 2 šaukštų FELIX mėsainių padažo

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 2 pomidorų

  • ¼ šaukšto garstyčių

  • 2 šaukštų barbekiu padažo

  • 1 šaukšto majonezo

  • 4 NATURLI mėsainių paplotėlių

  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 4–5 salotos lapų

  • 4 mėsainių bandelių

1. Mėlynąjį kopūstą supjaustykite šiaudeliais, pankolį – griežinėliais, sudėkite į indą, dėkite majonezą ir gerai išmaišykite.

2. SPILVA marinuotus agurkėlius, agurką, krapus susmulkinkite, sudėkite į pasirinktą dubenį, dėkite graikišką jogurtą ir gerai išmaišykite.

3. Garstyčias, barbekiu padažą, majonezą išmaišykite.

4. Pomidorą, mėlynąjį svogūną supjaustykite griežinėliais. NATURLI mėsainių paplotėlius apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės. Mėsainių bandeles apskrudinkite iš abiejų pusių ant sausos ZYLE keptuvės.

5. Į serviravimo indą dėkite salotų lapus, pomidorus, svogūnus, visus paruoštus padažus, mėsainių bandeles ir keptus mėsainių paplotėlius.