Nealkoholinė mangų margarita su ledais (Receptas)
- eglerace
- 07-30
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 08-06
Nenuspėjami orai, nenuspėjama ir nuotaika? Nieko panašaus. Jeigu oro negalime nei pakeisti, nei sukontroliuoti, tai savo nuotaikai galime parinkti ir norimą skonį, ir norimą spalvą.
Nusibodo lietus? Saulėta nealkoholinė mangų Margarita su ledais = saulė jūsų namuose.
Tiršta, saldi, maloniai aitri: palepins, sušildys, bet kartu ir atgaivins.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Šaldymo laikas: 24 val.
Mangų margaritai paruošti reikia:
1 mango
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI mangų džemo
50 g nealkoholinės tekilos
1 saujos ledukų
1 žaliosios citrinos sulčių
1 stiklinės CIDO avižų ir mangų-bananų sulčių gėrimo
Žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių
Žiupsnelio žaliųjų citrinų žievelės
30 g GAIDELIS pusrytainių su vanile „7 grūdai“
70 ml HAAGEN DAZS mangų ledų su aviečių įdaru
3 g šaltyje džiovintų aviečių trupinių
1. Į NINJA kokteilinę sudėkite mango gabaliukus, KĖDAINIŲ KONSERVAI mangų džemą, supilkite nealkoholinę tekilą, suberkite ledukus ir įspauskite žaliosios citrinos sulčių. Supilkite CIDO avižų ir mangų-bananų sulčių gėrimą.
2. Masę sutrinkite ir supilkite į NINJA CREAMI DELUXE indelį. Palaikykite šaldiklyje 24 val.
3. Po užšaldymo įstatykite indą į ledų aparatą. Pasirinkite programą „Frozen Drink“.
4. Taurės kraštus įtrinkite citrinos sultimis ir aitriųjų paprikų dribsniais.
5. Į taurę sudėkite smulkiai laužytus GAIDELIS pusrytainius su vanile „7 grūdai“, supilkite šaldytą kokteilį.
6. Per vidurį įsmeikite HAAGEN DAZS mangų ledus su aviečių įdaru. Papuoškite šaltyje džiovintų aviečių trupiniais.
Gardžių atradimų.


























