6–8 asm.
Gaminimas 30 min.
Kepimas 40 min.
Orkaitės t-ra 175 °C
Reikia:
250 g tarkuotų morkų
4 kiaušinių
150 g aliejaus
100 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 g speltų miltų
2 šaukštelių kepimo miltelių
1 apelsino tarkuotos žievelės
Sirupui:
100 ml apelsinų sulčių
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
Kremui:
400 g kreminio sūrelio
50 g DANSUKKER cukraus miltelių
Paruoškite stačiakampę 22–24 cm formą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C.
Morkas, kiaušinius, aliejų, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, miltus, kepimo miltelius ir apelsino žievelę sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite iki vientisos masės.
Tešlą supilkite į formą ir kepkite apie 45–50 min. Ar iškepęs pyragas, patikrinkite mediniu iešmeliu. Ataušinkite pyragą ant grotelių. Nupjaukite viršutinę pyrago plutelę.
Sirupui sumaišykite apelsinų sultis bei DANSUKKER šviesųjį sirupą ir palaistykite pyragą. Kai sirupas įsigers, užtepkite ant viršaus kremo.
Kremui sumaišykite kreminį sūrelį su DANSUKKER cukraus milteliais.
Skanaus!
Komentarai