top of page

Moliūgų sriuba azijietiškais motyvais su lašiša


Moliūgų sriuba azijietiškais motyvais su lašiša, vmg receptas
Valerijos Stonytės nuotr.

4-6 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 300 g nuvalyto moliūgo

  • 1 vid. dydžio svogūno

  • 2 vid. dydžio bulvių

  • ¼ pankolio

  • 2–3 salierų lapkočių

  • 1 morkos

  • TERRA CRETA aukščiausios kokybės aliejaus

  • 1,2 l vištienos sultinio

  • 1 šaukšto raudonosios kario pastos

  • 200 ml kokosų pieno

  • 300 g lašišos filė

  • Druskos, juodųjų pipirų

  • 1 šaukštelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo

1. Supjaustykite moliūgą ir kepkite jį įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 20 min., kol suminkštės.

2. Supjaustykite daržoves vid. dydžio netaisyklingos formos gabaliukais. Įpilkite TERRA CRETA aliejaus į storo dugno puodą, trumpai pakaitinkite ir suberkite daržoves. Kepkite maždaug 15 min. Sudėkite moliūgą, įpilkite sultinį, įdėkite kario pastą, supilkite kokosų pieną ir virkite apie 15 min.

3. Supjaustykite stambiais kubeliais lašišą, apkepkite ją keptuvėje. Pasūdykit, pagardinkite pipirais ir pašlakstykite DANSUKKER auksaspalviu sirupu. Dar trumpai apkepkite.

4. Išvirusią sriubą sutrinkite.

5. Patiekite sriubą su lašiša.

Naujausi įrašai

bottom of page