![Migdolai su prieskoniais, vmg receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_6249838c299d4292a429a5d07acfc710~mv2.png/v1/fill/w_125,h_188,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_6249838c299d4292a429a5d07acfc710~mv2.png)
3-4 asm.
Gaminimas 10 min.
Reikia:
250 g migdolų
2 šaukštų sviesto
1 šaukštelio uoginės paprikos miltelių
1 šaukštelio malto kumino
1 šaukšto medaus
2 šaukštelių cinamono
žiupsnelio druskos
1. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite prieskonius. Pakaitinkite prieskonius ant nedidelės kaitros, kol atsiskleis aromatas (apie 5 minutes).
2. Tada sudėkite medų, suberkite migdolus, išmaišykite ir pakepinkite riešutus dar apie 5 minutes.
3. Atvėsinkite ir ragaukite.