Mėsa ir šokoladas dera tarpusavyje. Jeigu netikite, šį receptą tiesiog privalote išbandyti. Suteikia šventės kasdienybei!
4 asm.
Gaminimas 15 min.
Troškinimas 40 min.
Kepsniui su šokoladiniu troškiniu pagaminti reikia:
1 vidutinio dydžio svogūno
2 bulvių
1 morkos
1 paprikos
1 pastarnoko
1–2 šaukštų lydyto sviesto (kepti)
2 mažų skardinių konservuotų pomidorų savo sultyse (400 g)
30–40 g juodojo šokolado
1 nubraukto šaukštelio maltų aitriųjų paprikų
Po šaukštelį džiovintų raudonėlių ir bazilikų
Žiupsnelio druskos
4 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnių „T-bone“
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, o likusias daržoves – gana stambiai. Puode su storomis sienelėmis pakaitinkite sviestą ir jame 3–5 minutes pakepinkite svogūnus, po to suberkite likusias daržoves.
2. Supjaustykite pomidorus ir sukrėskite juos su visomis sultimis į keptuvę, sudėkite smulkintą šokoladą ir kaitindami išmaišykite.
3. Pomidorų ir šokolado mišinį supilkite prie daržovių. Suberkite prieskonius, užvirinkite, sumažinkite kaitrą ir troškinkite ant nedidelės ugnies 20 min. Pasūdykite ir dar patroškinkite 5–10 min.
4. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnius „T-bone“ iškepkite iki pageidaujamo lygio ir patiekite su daržovių troškiniu.
Skanaus!
Comments