Greitai marinuotos morkos su citrina ir mėtomis bus puikus gaivus garnyras prie mėgstamų patiekalų. Pjaustykite morkas šiaudeliais.
![marinuotos morkos_marinuotos daržovės_greitas marinavimas_receptas_marinatas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_f6a30b066b1c46788d32b2b0de6622a6~mv2.png/v1/fill/w_49,h_74,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_f6a30b066b1c46788d32b2b0de6622a6~mv2.png)
Marinuotoms morkoms su citrina reikia:
500 g morkų
1 citrinos
Marinatui:
300 ml vandens
200 ml obuolių acto
50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio plius“
2 skiltelių česnako
1,5 šaukštelio druskos
keleto šviežių mėtų lapelių
Morkas supjaustykite šiaudeliais. Suberkite jas į verdantį vandenį ir 2–5 min. apvirkite.
Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu.
Sudėkite jas į stiklainius kartu su smulkinta citrina.
Išvirkite marinatą ir užpilkite juo paruoštus stiklainius. Sandariai uždarykite.
Skanaus.