top of page

Makaronų ABC: kokiems patiekalams kokie makaronai tinka labiausiai? 

Tikrai verta žinoti, kokios formos makaronai labiau dera su sriuba, troškiniu, o kurie salotose arba kaip garnyras; kurie išvirti išlieka biresni, o kurie geriau sugeria padažą: tam įtakos turi ir makarono forma, ir dydis, ir „ranteliai”. 

Viskas yra skonio reikalas, bet pirmiausia išbandykite Alfo patarimus, o jau tada spręskite, kokius rinksitės šiandien.


 

#Welldone produktų linijoje – gausi produktų įvairovė, todėl rasite viską pagal savo skonį, poreikius ar receptą – kiekvieną sekmadienį laidoje, kurią galite žiūrėti IG , Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptais.


 


kaip išsirinkti makaronus_Alfo patarimai
VMG nuotr.

Jūsų mėgstamus sultinius ar sriubas puikiai paskanins WELL DONE makaronai „Filini Piccoli“ ir „Cornetti Pasta“, nes jie yra smulkūs ir bus lengva juos pasemti tiesiog šaukštu.


WELL DONE makaronai „Pasta Fusilli“ ir „Penne Rigate“ (sraigteliai ir vamzdeliai) nuostabiai tiks kartu su skystesniais padažais, kurie lengvai pripildys griovelius arba vidų. Taip makaronus paversdami tiesiog neatsivalgomais


WELL DONE makaronai „Farfalle Pasta“ (kaspinėliai) dėl savo kietumo puikiai tiks salotoms.


WELL DONE spagečiams tinka grietinėlės, pomidorų ar Bolonijos padažas su mėsos gabaliukais. Juos virdami rinkitės aukštesnį puodą ir pilkite daugiau vandens.. Taip makaronai greičiau nuslinks į apačią ir išvirs. Aliejus pilamas ne dėl to, jog makaronai nesuliptų, bet tam, kad putos nesiveržtų iš puodo.


makaronų ABC_ALfo patarimai
VMG nuotr.

 

Svarbu! Nepervirkite makaronų. Visada vadovaukitės instrukcijomis ant pakuotės.

Galite rinktis ir pilno grūdo makaronus, kurie yra sveikesnė alternatyva.


 


Visus WELL DONE ingredientus rasite MAXIMA parduotuvėse.


Naujausi įrašai

bottom of page