Sultingas mėsainis su jautiena (Receptas)

Norisi pasilepinti? Pavalgyti sočiai, bet nekasdieniškai? Sultingas mėsainis su mėsa visada yra geras pasirinkimas.


mėsainis su jautiena, receptas
VMG nuotr.


Mėsainiui pagaminti reikia:

  • 1 mėsainio bandelės

  • 300 g maltos jautienos

  • 1 ropinio svogūno

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 šaukšto sviesto

  • druskos, pipirų

  • žiupsnelio kapotų kalendrų

  • 1–2 romaninių salotų lapų

  • 2 gabalėlių ementalio sūrio

  • 3 putpelių kiaušinių

  • keleto svogūno žiedų

Padažui:

  • 5 vyšninių pomidorų

  • 5 konservuotų agurkėlių

  • 1 šaukštelio cukraus

1. Maltą jautieną sumaišykite su smulkintu svogūnu, česnaku, kalendromis ir sviestu. Pagardinkite druska, pipirais.

2. Labai gerai išmaišykite ir išmuškite masę.

3. Suformuokite 2 mėsainio bandelės dydžio paplotėlius. Juos 15 min. įdėkite į šaldiklį.

4. Paplotėlius kepkite ant vidutinės kaitros kepsninės apie 10 min. Nepamirškite vartyti.

5. Mėsainio bandelę perpjaukite pusiau ir lengvai paskrudinkite ant kepsninės.

6. Padažui skirtus produktus sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite.

7. Vieną bandelės pusę aptepkite padažu, uždėkite plėšytų salotų, dėkite vieną iškeptą jautienos paplotėlį, du gabalėlius ementalio sūrio, kitą bandelės pusę, apteptą padažu, tris lengvai keptus putpelių kiaušinius, antrą jautienos paplotėlį, du pomidoro griežinėlius, keletą svogūno žiedų, žiupsnelį šviežių kapotų kalendrų, pagardinkite juodaisiais pipirais.


Skanaus!

Susiję įrašai

Rodyti viską