Kavos ir ledų mėgėjams patiks kavos ir ledų želės desertas.
Tokio tikrai dar neragavote.
2 asm.
Kavos ir ledų želė pagaminti reikia:
1 puodelio NESPRESSO kavos „Frosted caramel“
50 ml vandens
1 šaukštelio želatinos
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
2 šaukštų vanilinių ledų
1 MAGIJA varškės sūrelio su šokoladu
1. Į puodą pilkite vandens, dėkite želatinos.
2. Į NESPRESSO kavą „Frosted caramel“ pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo.
3. Į želatiną supilkite kavą. Viską maišykite, kol ištirps želatina.
4. Dėkite ledų ir viską maišykite, kol jie ištirps.
5. #MAGIJA varškės sūrelį su šokoladu padalinkite pusiau, šiek tiek pamaigykite ir dėkite į
stiklines, tada pilkite kavos mišinį.
6. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
7. Galite pagardinti grietinėle ar ledais.
Gardžių atradimų.