Kruasanas a’la Cezaris


Kruasamas a la cezaris
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


1 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 1 kruasano

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 lapelio romėniškų salotų

  • 1 kiaušinio

  • Sviesto (kiaušiniui kepti)

  • 60 g kietojo sūrio

  • Padažui:

  • 1 šaukšto Vusterio padažo

  • 1 šaukštelio garstyčių

  • 2–3 ančiuvių filė

  • 20 g tarkuoto parmezano

  • 1 šaukšto citrinų sulčių

  • 50 ml neutralaus kvapo aliejaus

1 trynio iš minkštai virto kiaušinio

1. Visus padažui skirtus ingredientus sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite.

2. Kruasaną perpjaukite pusiau išilgai, paskrudinkite ir lengvai įtrinkite česnako skiltele.

3. Ant kruasano sudėkite salotų lapus, keptą kiaušinį ir užtarkuokite kietojo sūrio.

4. Pagardinkite padažu.