top of page

Kol dar ruduo: firminis obuolių pyragas, kurio aromatas apgaubs namus


Rudenį obuolių pyragas gali būti priskiriamas tiems desertams, kurie tiesiog negali nusibosti. Nesuklysime jį vadindami firminiu rudeniniu desertu! Ir nors galima rasti įvairiausių jo receptų, kaip antai obuolių pyragas-rožė ar prancūziška jo variacija, kartais norisi tiesiog paprastai paruošiamo, naminio, obuoliais ir cinamonu kvepiančio varianto. Tokį ir pristatome, tačiau garantuojame, kad skoniu šis nenusileis jokiems įmantruoliams.

Obuolių pyragas

Jums reikės:

5-6 obuolių

1 šaukštelio cinamono

3 kiaušiniai

80 ml aliejaus

120 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

1 šaukšto DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

100 g miltų „Self Rising“ (arba paprastų kvietinių miltų ir šaukštelio kepimo miltelių)

80 ml pieno

100 g varškės kepiniams

DANSUKKER cukraus miltelių pabarstyti

  1. Nulupkite ir supjaustykite plonomis riekelėmis obuolius, suberkite cinamoną ir išmaišykite.

  2. Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile, išmaišykite. Supilkite aliejų, taip pat sumaišykite.

  3. Suberkite miltus „Self Rising“ arba miltų ir kepimo miltelių mišinį, šluotele sumaišykite.

  4. Obuolius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą, ant viršaus supilkite tešlą.

  5. Varškę sumaišykite su pienu ir sukrėskite ant pyrago. Kepkite apie valandą iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

  6. Prieš patiekdami pabarstykite DANSUKKER cukraus milteliais.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Svarstote, kokiu patiekalu pasimėgauti prieš desertą? Išbandykite sultingą antieną su karamelizuotais vaisiais.

Naujausi įrašai

bottom of page