Reikia:
250 g miltų
70 g krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
50 g kokoso drožlių
180g minkšto sviesto
2 šaukšteliai tarkuotos citrinos žievelės
150 g miltelinio cukraus
4 kiaušiniai
60 ml pieno
50 ml citrinų sulčių
truputį minkšto sviesto (formai patepti)
Kremui:
400 g kokosų grietinėlės
600 g maskarponės
1 šaukšto miltelinio cukraus
1/4 šaukštelio maltos vanilės
200 g apelsinų džemo (pertepti)
Kokosų drožlių, "Rafaello" saldainių (papuošti)
Sumaišykite ir persijokite miltus kartu su krakmolu, kepimo milteliais ir kokosų drožlėmis.
Minkštą sviestą kartu su citrinos žievele išsukite iki purios masės, pamažu pildami persijotą miltelinį cukrų. Kai sviestas ir miltelinis cukrus susijungs, po vieną įmuškite kiaušinius, po to supilkite pieną, o galiausiai – citrinos sultis.
Suberkite dalį miltų mišinio, lengvai permaišykite, o po to suberkite likusius miltus. Sumaišykite tik tiek, kad susijungtų ingredientai.
Sukrėskite tešlą į pateptą sviestu formą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Kepkite apie valandą. Patikrinkite mediniu iešmeliu, ar iškepė. Aušinkite formoje apie 10 min., po to atsargiai išimkite ant grotelių. Ataušinkite visiškai, nes priešingu atveju kremas „nuplauks“.
Kremui išplakite grietinėlę ir sumaišykite ją su maskarpone, milteliniu cukrumi ir malta vanile.
Perpjaukite pagrindą į tris dalis, pertepkite apelsinų džemu ir kokosų-maskarponės kremu. Puoškite kokosų drožlėmis ir „Rafaello“ saldainiais.