Tokių kalafiorų dar negaminote! Sunku patikėti, bet jie labai primins traškius vištienos kepsnelius.
Video receptą žiūrėkite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 15–20 min.
Keptiems kalafiorams su padažu pagaminti reikia:
2 skiltelių česnako
70 g ŽEMAITIJOS A2 pieno
Žiupsnelio druskos
150 g OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus
Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
300 g žiedinio kopūsto
100 g miltų
Žiupsnelio KOTANYI malto imbiero
Žiupsnelio KOTANYI Kajeno pipirų
Žiupsnelio KOTANYI džiovintų raudonėlių
Žiupsnelio KOTANYI džiovintų bazilikų
Žiupsnelio KOTANYI prieskonių mišinio mėsainiams
Žiupsnelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukrus
200 g graikiško jogurto
1 šaukšto tabasko padažo
1 l OBELIŲ rapsų aliejaus
GUBERNIJOS šviesios duonos giros
1. Į virtuvinio smulkintuvo indą sudėkite česnako skilteles, užpilkite ŽEMAITIJOS A2 pienu ir pagardinkite druska.
2. ZYLE rankiniu trintuvu sutrinkite česnaką su pienu ir supilkite OBELIŲ saulėgrąžų aliejų. Trinkite, kol gausite majonezo konsistencijos padažą. Pagardinkite tarkuota citrinos žievele.
3. Žiedinio kopūsto gabalėlius nuplikykite verdančiu vandeniu.
4. Į miltus sudėkite KOTANYI prieskonius ir DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, gerai išmaišykite.
5. Graikišką jogurtą sumaišykite su tabasko padažu.
6. Keptuvėje įkaitinkite OBELIŲ rapsų aliejų.
7. Žiedinio kopūsto gabalėlius apvoliokite jogurte, tada – miltuose su prieskoniais.
8. Kepkite įkaitintame aliejuje apie 4–5 min., kol apskrus.
9. Ragaukite su česnakiniu padažu ir patiekite su GUBERNIJOS šviesia duonos gira.
Skanaus.
Commentaires