Karšti sumuštiniai su triušiena ir obuoliais

Jeigu dar nebandėte, išbandykite, kad įsitikintumėte, jog karšti sumuštiniai yra kone einamiausias patiekalas net rimtuose vakarėliuose. Receptas, kuris praturtins žinias apie karštą sumuštinį.

karštas sumuštinis su triušiena, Alfo receptai, Alfas vienas namuose, užkandis

#Alfasvienasnamuose žiūrėkite ČIA.



Karštiems sumuštiniams pagaminti reikia:

  • 200 g LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių

  • 2 nuluptų ir išnagrinėtų obuolių

  • BASSO purškiamo alyvuogių aliejaus

  • 8 riekelių TOSTE skrudinamosios duonos „Vaikams“

  • 100 g mocarelos sūrio

  • 0,5 vid. svogūno

  • 50 g DVARO fermentinio sūrio 50 % rieb.

  • Žiupsnelio mėtų

  • 40 g DVARO sviesto 82 % rieb.

  • 4 šaukštų SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • Šviežių žolelių (papuošimui)

  1. Supjaustykite LAPINO PUOTA triušienos mėsos juosteles nedideliais gabaliukais, apibarstykite rūkyta paprika, SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Tellicherry“ ir SANTA MARIA akmens druska. Supjaustykite obuolius. Apipurškite triušieną ir obuolius BASSO purškiamu alyvuogių aliejumi. Dėkite ant skardos išklotos sviestiniu popieriumi ir kepkite orkaitėje 180 o C temperatūroje. Neperkepkite triušienos, jai užteks 8 min., obuoliams – 20 min., kol jie suminkštės, bet neištiš.

  2. TOSTE skrudinamąją duoną „Vaikams“ apskrudinkite orkaitėje su grilio funkcija.

  3. Iškepusią triušieną ir obuolius susmulkinkite.

  4. Supjaustykite mocarelą, svogūnus. DVARO fermentinį sūrį 50 % rieb. sutarkuokite. Pasmulkinkite mėtas.