Kaliaropių ir jaunų burokėlių salotos


Kaliaropių ir jaunų burokėlių salotos, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 1 kaliaropės

  • 2 nedidelių burokėlių

  • 5–6 ridikėlių

  • 2–3 agurkų

  • Krapų

  • 120 g salotų lapų

Užpilui:

  • 80 ml aliejaus

  • 40 ml citrinos sulčių

  • 1 šaukštelio tarkuoto imbiero

  • 1 šaukštelio medaus

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 smulkintos skiltelės česnako

1. Daržoves supjaustykite:kaliaropes – šiaudeliais, burokėlius ir agurkus – riekelėmis, ridikėlius – pusiau arba ketvirtadaliais, viską užpilkite sumaišytu užpilu ir palaikykite 5 min., kad daržovės pasimarinuotų.

2. Išdėliokite salotų lapus, o ant jų sudėkite daržoves, užberkite krapų.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg