Virtą kiaušinį, ypač per Velykas, verta ragauti ne tik su krienais ir majonezu, bet ir su ypatingesniais pagardais. Išbandykite Alfo siūlomus pagardus.
Žirnelių ir krienų kremas
![pagardas kiaušiniams, žirnelių kremas, receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_cead37aca8f74b52b596fa208165ff60~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_cead37aca8f74b52b596fa208165ff60~mv2.jpg)
Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Kremui pagaminti reikia:
½ stiklinės žirnelių
3 šaukštų krienų
½ citrinos
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. Į virtuvinį smulkintuvą sudėkite žirnelius, krienus, įtarkuokite citrinos žievelės, berkite druskos ir viską sutrinkite. Patiekdami galite papuošti žirneliais.
2. Skanaukite su virtais kiaušiniais ir mėgstama duona.
Vasabio ir avokadų kremas
![vasabio ir avokadų kremas, pagardas kiaušiniams, receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_ced4d50523dc41a0bc64ada8eba96988~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_ced4d50523dc41a0bc64ada8eba96988~mv2.jpg)
Kremui pagaminti reikia:
½ AJI džiovintų jūrų dumblių lapo
1 šaukšto vasabio krienų
1 vidutinio avokado
½ citrinos
1. Į virtuvinį smulkintuvą sudėkite išskobtą avokadą, įspauskite citrinos sulčių, berkite druskos, dėkite vasabio ir viską sutrinkite.
2. Užberkite smulkintų jūrų dumblių. Skanaukite su virtais kiaušiniais ir mėgstama duona.
Skanaus!