Grill krevetės su abrikosų kauliukų aliejaus ir žolelių užpilu (Receptas)

Kai labai norisi grilyje kepto maisto, bet tingisi arba nėra laiko žaisti su ugnimi, grilinkite ZYLE grilyje. Išbandykite grilyje keptas krevetes su abrikosų kauliukų aliejumi ir žolelių užpilu. Šeima ir svečiai įvertins!


grill krevetės su žolelių užpilu, receptas
VMG nuotr.

Grilyje keptoms krevetėms su abrikosų kauliukų aliejaus ir žolelių užpilu pagaminti reikia:

  • 2 svogūnų laiškų

  • 1 saujelės petražolių

  • ½ vidutinio dydžio aitriosios paprikos

  • 1 žaliosios citrinos

  • 8 šaukštų PRESSED PURITY aliejaus „Apricot Kernel oil“

  • 400 g šviežių krevečių

  • 1 saujos sultenių lapų

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio druskos



  1. Svogūnų laiškus, petražoles ir aitriąsias paprikas susmulkinkite, sumaišykite su puse žaliosios citrinos sulčių, druska pipirais ir 6 šaukštais PRESSED PURITY aliejaus „Apricot Kernel oil“.

  2. Valytas krevetes marinuokite likusiomis žaliosios citrinos sultimis, druska, pipirais ir PRESSED PURITY aliejumi „Apricot Kernel oil“ apie 30 min.

  3. Marinuotas krevetes suverkite ant iešmelių ir kepkite ZYLE grilyje ant maksimalios kaitros apie 1,5–2 min.

  4. Patiekite keptas krevetes ant sultenių lapų ir apšlakstykite žolelių užpilu.

Video receptas:



Skanaus!