top of page

Greitai pagaminamos ir gaivios citrininės varškės kanelės (Receptas)

Jeigu dar negaminote kanelių, nes manote, kad tai daug darbo, kantrybės ir konditerijos žinių reikalaujantis kepinys, tuomet pažintį su juo rekomenduojame pradėti nuo nekeptų citrininės varškės kanelių.


citrininės varškės kanelės_receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia


Citrininėms varškės kanelėms pagaminti reikia:

  • 250 g kreminės varškės

  • 1 citrinos žievelės

  • ½ citrinos sulčių

  • 6–7 šaukštų sutirštinto saldinto pieno

  • 1 šaukštelio DANSUKKER cukraus miltelių

  • 1 šaukšto aguonų

  • 6 GAIDELIS sausainių „Klasika“

1. Į dubenį dėkite kreminę varškę, įtarkuokite citrinos žievelės, įspauskite citrinos sulčių, pilkite

sutirštintą pieną, berkite DANSUKKER cukraus miltelių ir aguonų. Viską išmaišykite.

2. Į kremą rankomis sparčiai sutrupinkite GAIDELIS sausainius „Klasika“. Viską išmaišykite.

3. Į formeles sudėkite paruoštą masę ir dėkite į šaldiklį 4–5 valandoms arba per naktį.

4. Tokias kaneles galite patiekti vienas arba su uogomis.


PATARIMAI

1. Kremą galite paskaninti citrininiu likeriu.

2. Taip pat galite įtarkuoti ir apelsino žievelės.

3. Šaldytas kaneles panardinkite į lydytą PERGALĖ šokoladą. Taip paruošite šokoladu glazūruotų kanelių.


 

Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.

Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.


 


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page