Ko norisi vėsią dieną? Kažko tiršto, karšto, saldaus, aksominio... Karštas šokoladas yra puikus pasirinkimas. Kaip jį išsivirti išties tobulą: kaip tik tokį, kokį prisimename iš vaikystės.
4–6 asm.
Karštam šokoladui pagaminti reikia:
200 ml grietinėlės
Žiupsnelio cinamono su kardamonu
Žiupsnelio KOTANYI malto imbiero
120 g PERGALĖ juodojo ir pieniško šokolado
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
1. Į puodą pilkite grietinėlę, berkite cinamono su kardamonu, KOTANYI imbiero, kaitinkite.
2. Į karštą grietinėlę sudėkite PERGALĖ juodąjį ir pienišką šokoladą. Maišykite, kol jis išsilydys.
3. Pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, kaitinkite. Užvirti nereikia.
PATARIMAI
1. Šokoladą rinkitės tokį, kokį mėgstate. Galite eksperimentuoti jo kiekiais. Vieną kartą dėti
daugiau juodojo, kitą kartą – pieniško.
2. Jei mėgstate, galite įtarkuoti apelsino žievelės.
3. Šį šokoladą būtų labai skanu ragauti su GAIDELIS pusrytainiais (morkų ir cinamono).
Gardžių atradimų.