Gardusis paprikų džemas (Receptas)

Ir gardu, ir akims malonumas. Džemas nepaprastai gražus. Puikiai atrodys ir kaip

dovana stiklainyje, ir kaip priedas prie sūrių, paštetų. Ir tiesiog ant duonos užsitepti.

paprikų džemas, uogienė, vmg receptas
VMG nuotr.

Paprikų džemui pagaminti reikia:

  • 1 kg paprikų

  • 2 citrinos

  • 400 g DANSUKKER cukraus uogienėms

  • Žiupsnelis druskos

  • 1 šakelė rozmarino

1. Išimkite paprikų sėklas ir pertvaras, susmulkinkite trintuvu. Išspauskite citrinų

sultis ir nutarkuokite žievelę.

2. Sumaišykite su cukrumi, įberkite druskos ir virkite apie 20 min.

3. Pabaigoje suberkite citrinų žievelę ir įdėkite susmulkintą rozmarino

šakelę.

4. Užvirinkite ir sudėkite į karštus stiklainius. Užsukite dangteliais ir palikite aušti

apverstus.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg