top of page

Gardusis obuolių pyragas


obuolių pyragas, Alfas Ivanauskas, receptai

#Alfodidysiskulinarinossou laidą ir video receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 125 g PHILADELPHIA kreminio sūrio „Light“

  • 100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 3 prinokusių bananų

  • 3 kiaušinių

  • 100 g graikinių riešutų

  • 100 g NATURLI veganiško sviesto „VeganBlock“

  • 250 g miltų sumaišytų su 1,5 šaukštelio kepimo miltelių

  • 5–6 nedidelių obuolių

  • 1 kupino šaukšto SANTA MARIA cinamono

  • DANSUKKER cukraus miltelių pabarstyti

  1. Kepimo formą gausiai patepkite NATURLI veganišku sviestu „VeganBlock“, pabarstykite DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“ ir SANTA MARIA cinamonu.

  2. Likusį veganišką sviestą ištirpinkite. Graikinius riešutus pasmulkinkite, išimkite obuolių sėklalizdžius palikdami kotelius.

  3. Bananus pasmulkinkite šakute arba rankomis, sudėkite PHILADELPHIA kreminį sūrį „Light“, suberkite likusį cukrų ir sutrinkite mikseriu, palaipsniui pildami kiaušinius. Kai viskas susimaišys, suberkite miltus su kepimo milteliais ir užmaišykite tešlą.

  4. Tešlą sudėkite į formą, ant viršaus suberkite graikinius riešutus, permaišykite ir įspauskite obuolius koteliais į viršų.

  5. Kepkite apie 45–50 min. įkaitintoje iki 175 °C orkaitėje.

  6. Iškepusį pyragą pabarstykite DANSUKKER cukraus milteliais.


Skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page