Gardieji čanachai pagaminti moliūge (Receptas)

Patiekalas, kuriam nereikia nei puodo, nei keptuvės: sotūs, skanūs, jaukūs ir visada laukiami čanachai, kuriuos siūlome troškinti... moliūge!

#Alfodidysisikulinarinissou laidas ir video receptą rasite čia


Čanachams pagaminti reikia:

  • Moliūgo

  • 1 morkos

  • 2–3 saliero lapkočių

  • 1 paprikos

  • 1 obuolio

  • 1 svogūno

  • 2 skiltelių česnako

  • Gero žiupsnio malto kumino

  • 2 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“

  • akmens druskos

  • juodųjų pipirų „Telicherry“

  • 200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė

  • kokosų pieno 18 % rieb.

  • Aliejaus kepimui

  1. Išskobkite moliūgo vidų.

  2. Supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais morką, saliero lapkočius, papriką, nuluptą obuolį, svogūną.

  3. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite daržoves ir apkepkite stiprioje kaitroje. Susmulkinkite česnaką ir suberkite prie daržovių. Pagardinkite maltu kuminu, akmens druska ir įberkite juodųjų pipirų „Telicherry“. Įpilkite 2 šaukštus SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“ ir patroškinkite viską kartu dar kelias minutes.

  4. LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite stambiais gabaliukais, dėkite į kitą keptuvę ir apkepkite stiprioje kaitroje. Pasūdykite.

  5. Į išskobtą moliūgą įpilkite kokosų pieną ir maišydami dėkite apkeptas daržoves bei mėsą. Uždenkite moliūgo „dangteliu“ ir suvyniokite į kepimo popierių.

  6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180 °C temperatūroje apie 45–60 min, priklausomai nuo moliūgo dydžio.


Skanaus!

Naujausi įrašai