Dviem skirtingais būdais įdaryti „cannelloni“ makaronai pagal Alfą



Reikia:

  • 300 g maltos kalakutienos

  • 1 svogūno

  • 2–3 skiltelių česnako

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • SANTA MARIA picos prieskonių

  • ~200 g tarkuotos mocarelos

  • ~200 g tarkuoto fermentinio sūrio

  • 100 ml grietinėlės

  • 1 pakelio ANAMMA sojų faršo

  • 10–12 „cannelloni“ vamzdelių

  • Sviesto (formai patepti)

  • 1 l stipresnės koncentracijos sultinio

Padažui:

  • 4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Originalus“

  • 3–4 šaukštų konservuotų savo sultyse pomidorų

  • 4 šaukštų HEINZ keptų pupelių pomidorų sultyse

  • 2 skiltelių česnako

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • Kelių lapelių šviežio baziliko

1. Maltą kalakutieną sumaišykite su labai smulkiai supjaustytais svogūnais ir česnakais. Pasūdykite SANTA MARIA akmens druska, įberkite SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“, SANTA MARIA picos prieskonių. Viską gerai išmaišykite, sudėkite po 2–3 šaukštus mocarelos bei fermentinio sūrio ir supilkite apie 100 ml grietinėlės. Faršo konsistencija turi būti skystesnė nei maltiniams. Faršą atidėkite trumpam.

2. ANAMMA sojų faršą sudėkite į trintuvo indą, įberkite po šaukštą tarkuotos mocarelos, tarkuoto fermentinio sūrio ir pagardinkite SANTA MARIA picos prieskoniais. Sutrinkite iki glotnumo, kad taptų lipnesnis.

3. Makaronus įdarykite vienu ir kitu faršu, sudėkite į pateptą sviestu storų sienelių formą. Užpilkite labai kar