top of page

Didkepsnis a la Cezaris

Ir savaitgalį, ir pavasarį pasitikite didingai – su sausai brandintos jautienos didkepsniu. O jį, patikiname, išties nebūtų gėda pasiūlyti ir pačiam Cezariui. Tik niekam nesakykite, kad pagaminti taip paprasta! Čia ir visa paslaptis: neužtruksite ilgai, skanu be galo, o įspūdis bus padarytas visiems, kas tik sėdės už stalo.


Reikia:

  • 1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos T-bone didkepsnio

  • 50 g majonezo

  • 50 g natūralaus jogurto

  • 50 ml aliejaus

  • 3-4 ančiuvių

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • pipirų

  • druskos,

  • 1 šaukšto grūdėtų garstyčių

  • salotų lapų

  • džiūvėsėlių salotoms

  • 30 g kietojo sūrio pabarstyti

  1. Iškepkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos T-bone didkepsnį iki norimo lygio. Pasūdykite, pabarstykite pipirais.

  2. Padažui sumaišykite majonezą, jogurtą, aliejų, ančiuvius, česnaką, DANSUKKER auksaspalvį sirupą. Pagardinkite druska, pipirais.

  3. Sudėliokite salotų lapus, džiuvėsėlius, pagardinkite padažu. Pabarstykite sūriu. Patiekite didkepsnį su salotomis.

Naujausi įrašai

bottom of page