Ir savaitgalį, ir pavasarį pasitikite didingai – su sausai brandintos jautienos didkepsniu. O jį, patikiname, išties nebūtų gėda pasiūlyti ir pačiam Cezariui. Tik niekam nesakykite, kad pagaminti taip paprasta! Čia ir visa paslaptis: neužtruksite ilgai, skanu be galo, o įspūdis bus padarytas visiems, kas tik sėdės už stalo.
Reikia:
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos T-bone didkepsnio
50 g majonezo
50 g natūralaus jogurto
50 ml aliejaus
3-4 ančiuvių
2 skiltelių česnako
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
pipirų
druskos,
1 šaukšto grūdėtų garstyčių
salotų lapų
džiūvėsėlių salotoms
30 g kietojo sūrio pabarstyti
Iškepkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos T-bone didkepsnį iki norimo lygio. Pasūdykite, pabarstykite pipirais.
Padažui sumaišykite majonezą, jogurtą, aliejų, ančiuvius, česnaką, DANSUKKER auksaspalvį sirupą. Pagardinkite druska, pipirais.
Sudėliokite salotų lapus, džiuvėsėlius, pagardinkite padažu. Pabarstykite sūriu. Patiekite didkepsnį su salotomis.
تعليقات