top of page

Burgeris su paukštiena ir keptais persikais (Receptas)

  • 2020-04-26
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: prieš 3 dienas


VMG nuotr.
VMG nuotr.

Burgeriui pagaminti reikia:

  • 2 antienos filė maltinių mėsainiams

  • Alyvuogių aliejaus

  • Akmens druskos

  • 2 persikų

  • 1 trumpavaisio agurko

  • 1 raudonojo svogūno

  • 2 bandelių mėsainiams

  • 50 g medaus – garstyčių padažo

  • Špinatų lapų

  • Mėtų ir kalendrų šakelių

1. Antienos filė maltinius patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir dėkite ant įkaitintų grotelių.

2. Persikus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir kepkite ant grotelių, kol vaisiai suminkštės. Nuimkite apdegusią odelę ir šakute švelniai pabraukykite vaisių puseles, paversdami persiko paviršių padažu.

3. Supjaustykite trumpavaisį agurką ir raudonąjį svogūną.

4. Paskrudinkite mėsainių bandeles.

5. Ant šiltos bandelės puselės pilkite padažą, dėkite špinatų lapų,  svogūno, iškepusį maltinį, persiko puselę, mėtų ir kalendrų mišinio.

 6. Bandelės viršūnėlę patepkite padažu ir uždenkite sudėtą mėsainį. 


Skanaus!



bottom of page