„Buddha Bowl“ pusryčių dubenėlis su uogomis ir „čija“ sėklomis

Spalvotas, įvairūs ir sveikas pusryčių patiekalas. Budha Bowl su uogomis, granola ir čija sėklomis. Lengvas receptas.

pusryčių dubenėlis, Budha Bowl, receptas

Kerniaus Pauliukonio nuotr.


1-2 asm.


Pusryčių dubenėliui reikia:

  • 1 šaukšto „čija“ (ispaninio šalavijo) sėklų

  • 150 g natūralaus jogurto

  • 50 g granolos su džiovintais mangais (Agnės receptas)

  • 1 šaukšto aviečių tyrės arba uogienės

  • 1 saujos raudonos spalvos uogų ir vaisių (braškių, raudonųjų serbentų, aviečių, granatų, kertuočio – vadinamojo drakono vaisiaus)

  1. „Čija“ sėklas užpilkite trupučiu vandens ir leiskite joms išbrinkite, kol paruošite kitus ingredientus.

  2. Didesnius vaisius ar uogas supjaustykite.

  3. Rutuliukams iš kertuočio išskobti naudokite specialų šaukštelį.

  4. Į gilesnį dubenėlį suberkite granolą.

  5. Užpilkite jogurtu.

  6. Sudėkite išbrinkusias „čija“ sėklas, krūvelėmis sudėliokite uogas ir užpilkite tyrės.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg