Spalvotas, įvairūs ir sveikas pusryčių patiekalas. Budha Bowl su uogomis, granola ir čija sėklomis. Lengvas receptas.
Kerniaus Pauliukonio nuotr.
1-2 asm.
Pusryčių dubenėliui reikia:
1 šaukšto „čija“ (ispaninio šalavijo) sėklų
150 g natūralaus jogurto
50 g granolos su džiovintais mangais (Agnės receptas)
1 šaukšto aviečių tyrės arba uogienės
1 saujos raudonos spalvos uogų ir vaisių (braškių, raudonųjų serbentų, aviečių, granatų, kertuočio – vadinamojo drakono vaisiaus)
„Čija“ sėklas užpilkite trupučiu vandens ir leiskite joms išbrinkite, kol paruošite kitus ingredientus.
Didesnius vaisius ar uogas supjaustykite.
Rutuliukams iš kertuočio išskobti naudokite specialų šaukštelį.
Į gilesnį dubenėlį suberkite granolą.
Užpilkite jogurtu.
Sudėkite išbrinkusias „čija“ sėklas, krūvelėmis sudėliokite uogas ir užpilkite tyrės.
Skanaus!