Braziliškas morkų pyragas


Braziliškas morkų pyragas, vmg receptas

6-8 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 45-50 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 250 g tarkuotų morkų

  • 4 kiaušinių

  • 150 g aliejaus

  • 150 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 250 g miltų

  • 2 šaukštelių kepimo miltelių

  • 2 šaukštų DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 200 g juodojo šokolado + 30 ml aliejaus

1. Paruoškite apvalią 22–24 cm skersmens formą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C.

2. Morkas, kiaušinius, aliejų, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, miltus, kepimo miltelius ir DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite iki vientisos masės.

3. Sutarkuokite 100 g šokolado ir suberkite jį į tešlą, išmaišykite. Tešlą supilkite į formą ir kepkite apie 45–50 min. Ar iškepęs keksas, patikrinkite mediniu iešmeliu. Ataušinkite keksą ant grotelių, viršų apliekite tirpintu šokoladu su aliejumi.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg