top of page

Šokoladinis tiramisas


Šokoladinis tiramisas, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Zzz 12 val.


Reikia:

  • 8–12 minkštų džiovintų slyvų

  • 100 ml KIMBO „Bio Organic Fairtrade“ kavos

  • 30 ml saldaus desertinio vyno

  • 4–6 biskvitinių sausainių „Savojardi“

  • 250 g maskarponės sūrio

  • 250 ml plakamosios grietinėlės

  • 20 ml gliukozės sirupo, šviesaus sirupo arba neutralaus skonio skysto medaus

  • 150 g smulkinto juodojo šokolado

1. Džiovintas slyvas užmerkite KIMBO „Bio Organic Fairtrade“ kavos ir desertinio vyno mišinyje. Palikite mažiausiai valandai. 2. Užvirinkite grietinėlę, nukaiskite. Sudėkite šokoladą, palikite pastovėti 5 min., išmaišykite, supilkite pasirinktinai vieną iš sirupų arba medų. Gerai viską išmaišykite. 3. Pradėkite plakti maskarponę, palaipsniui supilkite šokolado masę. 4. Išimkite džiovintas slyvas ir jas supjaustykite. KIMBO „Bio Organic Fairtrade“ kavos tirpalą išsaugokite. 5. Sausainius pamirkykite kavos tirpale, sudėkite į taures arba stiklines. 6. Į stiklines arba taures dėkite sausainių gabaliukus pramaišiui su džiovintų slyvų gabaliukais. Užpildykite šokoladiniu kremu. 7. Viršų papuoškite tirpintu šokoladu.

Naujausi įrašai

bottom of page