4 asm.
Gaminimas 50 min.
Reikia:
1 baklažano
2 cukinijų
2 raudonųjų paprikų
2 labai prinokusių avokadų
1 stiklinės virtų arba konservuotų avinžirnių
Kalendrų šakelių
Žiupsnelio druskos
Aliejaus (pašlakstyti)
Padažui:
150 g graikiško jogurto
60 g fetos
1 skiltelės česnako
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
1. Visas daržoves supjaustykite riekelėmis, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir iškepkite ant grilio.
2. Graikišką jogurtą sutrinkite trintuvu su feta.
3. Sudėkite sutraiškytą česnako skiltelę, palikite pastovėti 10 min.
4. Išimkite česnaką, permaišykite, paragaukite, įberkite šviežiai grūstų juodųjų pipirų ir, jei reikia, druskos.
5. Sudėliokite daržoves ir avinžirnius grupelėmis, užberkite kalendrų lapelių, patiekite su padažu.
Skanaus!
Comments