Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Ypač gaivinanti šalta sriuba su vienu netikėtu ingredientu


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE ir video receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 3 KIETAVIŠKIŲ avietinių pomidorų

  • ½ raudonojo svogūno

  • 1 skiltelės česnako

  • 2 šaukštų SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“

  • Druskos

  • 2 šaukštų baltojo vyno acto

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 didelio prinokusio mango

1. Į trintuvo indą sudėkite KIETAVIŠKIŲ avietinius pomidorus, supjaustytą raudonąjį svogūną, česnaką, SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą, pagardinkite pagal skonį druska, baltojo vyno actu ir supilkite alyvuogių aliejų. Viską sutrinkite.

2. Mangą nulupkite, nupjaukite minkštimą, sudėkite į trintuvo indą, įpilkite baltojo vyno acto, aliejaus, įberkite druskos ir sutrinkite.

3. Į lėkštę iš abiejų pusių pilkite skirtingos sriubos, užberkite prieskoninių žolelių.  Patiekite atšaldytą.



ALFO PATARIMAI:

· Pomidorus naudokite stipriai atšaldytus.

· Sriubą patiekti galite ir aukštoje stiklinėje.

· Mangas turi būti toks prinokęs, kad jį suspaudus išslystų kauliukas.

· Sriubą galite patiekti su čiabatos skrebučiai. Ypač tinka česnakiniai. 

Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg