Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Viščiukas „tabaka“


Kerniaus Pauliukonio nuotr.

4 asm.

Gaminimas 45 min.

Zzz 12 val.


Reikia:

  • 4 viščiukų (po 500 g)

  • Lydyto sviesto (kepti)

  • Kalendrų, granatų sėklų, jogurto (patiekti)

Marinatui:

  • 2 šaukštų Svano druskos

  • Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 1 šaukšto „sumacho“

  • 2 šaukštų granatų padažo

1. Viščiukus perpjaukite iš krūtinėlės pusės. Viščiukus išplokite, kiek įmanoma. Visus marinato ingredientus sumaišykite, aptepkite vištieną ir palikite nakčiai šaldytuve.

2. Įkaitinkite keptuvę su sviestu, dėkite viščiuką odelės puse ant įkaitinto paviršiaus, prispauskite svoriu ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

3. Patiekite apibarstę kalendromis, granatų sėklomis ir su jogurtu.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg