Veganiški šaltibarščiai iškylai
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Veganiški šaltibarščiai iškylai


Reikia:

  • 300 g OBELIŲ KONSERVAI marinuotų burokėlių „Naminiai“

  • 300 g sojų pieno

  • Ryšelio krapų

  • 1 citrinos sulčių

  • 1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Agurkų, ridikėlių, laiškinių česnakų patiekti


  1. Sudėkite OBELIŲ KONSERVAI marinuotus burokėlius „Naminiai“ į kokteilinės indą, supilkite sojų pieną, sudėkite krapus ir viską sutrinkite kartu. Supilkite citrinos sultis, DANSUKKER šviesųjį sirupą ir paskaninkite druska, pipirais.

  2. Supilkite masę į indelius ledukams ir sušaldykite. Prieš panaudodami ištirpinkite ir intensyviai sumaišykite.

  3. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg