top of page

Užteks bankrotų: atskleis, kas garantuoja restoranų sėkmę

Kaip nenustekenti savo restorano, žengti žingsnis žingsnin su pasaulinėmis tendencijomis ir būti sėkmės lydimais? Atsakymų į šiuos klausimus rugsėjo 10–11 d. jau trečiąjį kartą Estijoje ieškos „SAUCE“ konferencija. Kasmet ši platforma suburia šefus, restoranų ir svetingumo verslų profesionalus, siekiančius geresnės ateities maisto ir aptarnavimo sričiai. Tobulėti yra kur, todėl savo balsą tarti susirenka pasaulio įtakingiausieji, apie kurių patarimus galima tik pasvajoti.


IMGM5077_fullsize_fotograaf.lauri_.laan_-1920x1200

Anksčiau „SAUCE“ yra pasirodę Massimo Bottura, Magnus Nilsson, Ana Ros, Vladimir Mukhin, Adeline Grattard ir daug kitų. Renginio organizatoriai pasirūpino, kad ir šiais metais netrūktų įdomių šnekų ir garsių veidų. Per dvi dienas neprilygstamasis dešimtukas papasakos, kaip į bankrotą nenuvaryti savo restorano ar viešbučio, dalysis savo sėkmės istorijomis bei kalbės apie autentiškų maisto kultūrų atgimimą, ateities virtuvės šefus, maisto turizmą, aptarnavimo kultūrą, dizainą ir kita.

Renginio dalyviai:

  1. Neil Rankin – „Temper“ (Londonas) virtuvės šefas, atgaivinęs barbekiu kultūrą Londone ir išleidęs pripažintą mėsos ruošimo gidą „Low and Slow: How to cook meat“.

  2. Elizabeth Haigh – „Pidgin“ (Londonas) virtuvės šefė, jauniausia moteris, gavusi „Michelin“ žvaigždę.

  3. Ido Garini – „Studio Appétit“ kūrybos vadovas, dizaineris ir virtuvės šefas, sujungęs kulinariją su menu.

  4. Mehmet Gürs – daugybės restoranų („Mikla“) ir kavinių Stambule įkūrėjas, kuriam priskiriami šiuolaikinio restorano koncepto atvežimo į Turkiją laurai.

  5. Bob Puccini – kompanijos „Puccini Group“ įkūrėjas, atsakingas už daugiau nei tūkstančio pasaulio restoranų sukurtą konceptą, dizainą ir sėkmingą rinkodarą. Jo klientai – „Fairmont“, „Kimpton Hotels & Restaurants“, „Ritz Carlton“.

  6. Tzruya and Amit – „Sustainability Foresgiht“ įkūrėjai, teikiantys labiausiai pažengusių ekologinių sprendimų konsultacijas restoranams.

  7. Kai Schukowski – baigę „Emirates Academy of Hospitality Management“ Dubajuje, jau sukaupė 8 metų darbo patirtį „Kempinski“ viešbučių tinkle. Šiuo metu vadovauja „Kempinski Hotel Cathedral Square“ Vilniuje.

  8. Leandro Carreira – virtuvės šefas iš Portugalijos, dirbęs įvairiuose restoranuose Europoje ir Viduriniuose Rytuose. Šiuo metu ruošiasi savo nuolatinio restorano atidarymui.

  9. Sigurlaug Sverrisdottir – „ION Adventure & ON City Hotels“ Islandijoje įkūrėja. Verslininkė, turinti didelę patirtį turizmo srityje.

  10. Tekuna Gachechiladze – virtuvės šefė iš Gruzijos, sukėlusi revoliuciją Kaukazo virtuvėje, kulinarinės televizijos laidos vedėja.

Daugiau informacijos ir bilietų įsigijimas ČIA.


IMGM4577_fullsize_fotograaf.lauri_.laan_-1920x1200

Naujausi įrašai

bottom of page