top of page

Tortilijos su batatais


Tortilijos su batatais, vmg receptas

4-6 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 1 batato (~400 g)

  • 1 baltojo svogūno

  • 1 saldžiosios paprikos

  • 1 pakelis SANTA MARIA prieskonių vegetariškiems takos

  • 1 indelio SANTA MARIA padažo Takos

  • 200 g virtų raudonųjų arba juodųjų pupelių

  • 4-6 vnt SANTA MARIA mini tortilijų

  • 150 g čederio

  • 1 avokado

  • 1 raudonojo svogūno

  • 1 žaliosios citrinos

  • Kalendrų lapelių patiekti

  • Druskos

  • Pipirų

1. Batatus supjaustykite kubeliais, paskleiskite ant kepimo popieriaus ir kepkite apie 20 min. įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje. Supjaustykite baltąjį svogūną, saldžiąją papriką, suberkite į keptuvę ir trumpai apkepkite. Suberkite SANTA MARIA prieskonius vegetariškiems takos, įpilkite 2-3 šaukštus SANTA MARIA padažo Takos, pakepkite kelias minutes.

2. Išimkite iš orkaitės batatus, sudėkite į besikepantį įdarą, suberkite pupeles ir patroškinkite kelias minutes.

3. Sudėkite SANTA MARIA mini tortilijas ant skardos, patepkite SANTA MARIA padažu Takos ir sudėkite įdarą. Gausiai užberkite čederio sūrio ir sulenkite tortilijas. Pašildykite 5-7 min. orkaitėje.

4. Avokadą susmulkinkite tiesiai odelėje, pašlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Raudonuosius svogūnus supjaustykite. Tortilijas patiekite su avokadu, svogūnais, grietine.

Naujausi įrašai

bottom of page