Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Sultingas omletas pica su šviežia lašiša


Kerniaus Pauliukonio nuotr.

1–2 asmenims


Reikia:

  • 3 kiaušinių

  • 2 šaukštų grietinės

  • 1 šaukšto sviesto

  • ½ šaukšto adžikos

  • ½ poro

  • 150 g šviežios lašišos filė

  • 50 g krevečių sūryme

  • kelių skiltelių citrinos

  • saujos žalumynų (mėtų, bazilikų lapelių)

  • druskos, juodųjų pipirų


1. Porą supjaustykite griežinėliais, o lašišą – nedideliais kubeliais.

2. Kiaušinius išplakite su grietine, adžika, žiupsneliu druskos ir pipirų.

3. Keptuvę ištepkite sviestu ir vos kelias minutes pakepkite lašišą ir porus. Supilkite kiaušinių plakinį, ir kepkite ant nedidelės kaitros, kol gražiai apskrus ir sutvirtės.

4. Iškepusį omletą atsargiai sudėkite į lėkštę. Apibarstykite mėtomis, bazilikais ir sudėkite krevetes. Prieš valgydami apšlakstykite citrinos sultimis.



Skanaus!



Receptas iš knygos GAL PAVALGOM?

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg