top of page

Rabarbarų uogienė su rožių žiedlapiais (Receptas)

Rabarbarų uogienėmis jau nieko nenustebinsime, tačiau kvapni rabarbarų ir rožių žiedlapių uogienė tikrai privers aiktelėti.

Lengvas receptas.

Rabarbarų uogienė, Alfo Ivanausko receptas
VMG archyvų nuotr.

Rabarbarų uogienei su rožių žiedlapiais išvirti reikia:

  • 500 g rabarbarų

  • 100 g rožių žiedlapių

  • 1 apelsino sulčių

  • 250 g DANSUKKER cukraus uogienėms

1. Rabarbarus supjaustykite, sumaišykite su rožių žiedlapiais, apelsino sultimis ir cukrumi.

2. Užvirinkite ir nuo užvirimo virkite dar 5 min.

3. Nukelkite nuo viryklės ir išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page