top of page

Pupelių troškinys su Bolonijos padažu



4 asm.

Gaminimas 15 min.

Troškinimas 15 min.


Reikia:

  • 1 nedidelis svogūnas

  • 2 skiltelės česnako

  • 1 raudonoji paprika

  • 1 aitrioji paprika

  • 2 mažos skardinės konservuotų raudonųjų pupelių

  • Aliejaus kepti

  • 600 g Bolonijos ragu


  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite aliejuje, kol suminkštės.

  2. Paprikas, pašalinę sėklas, supjaustykite juostelėmis. Krėskite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite, kol paprikos suminkštės.

  3. Tuomet sudėkite pupeles ir Bolonijos ragu, įpilkite truputį vandens ir patroškinkite 10–15 min.

  4. Patiekite su mėgstamais žalumynais.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page