top of page

Patiks visiems: švelnučiai jaunų kopūstų sklindžiai


Jaunų kopūstų sklindžiai, VMG
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 25 min.


Reikia:

  • 250 g šviežių baltagūžių kopūstų

  • Kelių šakelių krapų

  • Druskos, pipirų

  • 1 kiaušinio

  • 200 ml kefyro

  • 100 g miltų

  • 1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių

  • 1 šaukštelio cukraus

  • Aliejaus (kepti)


  1. Kopūstus labai plonai supjaustykite ir lengvai pamaigykite.

  2. Supjaustykite krapus ir sumaišykite su kopūstais, pasūdykite ir įberkite šiek tiek pipirų.

  3. Sumaišykite kiaušinį, kefyrą, miltus, kepimo miltelius, cukrų ir suberkite smulkintas daržoves. Viską gerai išmaišykite.

  4. Kepkite sklindžius įkaitintame aliejuje, nustatę vidutinę kaitrą.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page