AŠ Ikona vmgonline

Patiks visiems: švelnučiai jaunų kopūstų sklindžiai


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 25 min.


Reikia:

  • 250 g šviežių baltagūžių kopūstų

  • Kelių šakelių krapų

  • Druskos, pipirų

  • 1 kiaušinio

  • 200 ml kefyro

  • 100 g miltų

  • 1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių

  • 1 šaukštelio cukraus

  • Aliejaus (kepti)


  1. Kopūstus labai plonai supjaustykite ir lengvai pamaigykite.

  2. Supjaustykite krapus ir sumaišykite su kopūstais, pasūdykite ir įberkite šiek tiek pipirų.

  3. Sumaišykite kiaušinį, kefyrą, miltus, kepimo miltelius, cukrų ir suberkite smulkintas daržoves. Viską gerai išmaišykite.

  4. Kepkite sklindžius įkaitintame aliejuje, nustatę vidutinę kaitrą.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg