Reikia:
2 ANAMMA sojų kepsnelių
Aliejaus (kepti)
2–3 SPILVA marinuotų agurkėlių
1–2 pitų
1–2 šaukštų korėjietiškų morkų
Saujelės gražgarsčių arba kitokių salotų lapų
Padažui:
2 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio kumino
200 ml natūralaus jogurto
1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko
½ KIETAVIŠKIŲ avietinio pomidoro
Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų
1. Padažui keptuvėje pakaitinkite aliejų ir suberkite kuminą. Nustatę mažą kaitrą šildykite kuminą, kol pasiskleis jo kvapas. Supilkite viską į jogurtą.
2. Supjaustykite nedideliais gabaliukais KIETAVIŠKIŲ agurkus ir pomidorą.
3. Suberkite agurkus ir pomidorus į jogurtą su kuminu, pagardinkite druska ir pipirais.
4. ANAMMA kepsnelius pakepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Kepsnelių prieš kepimą atšildyti nereikia.
5. Supjaustykite SPILVA marinuotus agurkėlius.
6. Pitą pašildykite orkaitėje, įpjaukite ir įdarykite keptu sojos kepsneliu, korėjietiškomis morkomis, marinuotais agurkėliais ir „raita“, įdėkite salotų lapų.
Skanaus!