Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Mocarela su pomidorais, uogomis, mangu ir balzaminiu actu


Kerniaus Pauliukonio nuotr.

4 asm.


Reikia:

  • 400 g įvairių rūšių pomidorų

  • 1 mango

  • 300 g tamsios spalvos uogų (gervuogių, šilauogių)

  • 400 g mocarelos sūrio

  • šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • 4 šaukštų balzaminio acto kremo

  • kelių lapelių mėtų arba pipirnės daigų (patiekti)

  • žiupsnelio druskos


  1. Pomidorus ir mangą stambiai supjaustykite ir išdėliokite lėkštėje.

  2. Užberkite uogų ir padėkite neplėšytą mocarelą.

  3. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, balzaminio acto kremu, pagardinkite druska ir žalumynais.


Skanaus!



Receptas iš knygos PLAY COOK KISS: culinary tricks




ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg