Mini taco dešrainiai su pančeta
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Mini taco dešrainiai su pančeta


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

1 asm.

Gaminimas 40 min.


Reikia:

  • 2 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 2 pančetos juostelių

  • 2 taco

  • 30 g lydyto čederio sūrio

  • 40 g marinuotos paprikos

  • 20 g konservuotų pupelių

  • 2 g kalendros

  • 4 g aitriosios paprikos

  • 60 g paprikų padažo

1. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles apvyniokite pančetos juostelėmis ir apkepkite ant grilio.

2. Į taco laivelius sudėkite čederio sūrį, ant jo – karštą dešrelę, toliau dėkite juostelėmis pjaustytą marinuota papriką ir konservuotas pupeles. Papuoškite kalendros lapeliais ir aitriosios paprikos griežinėliais, pagardinkite padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg