top of page

Meksikietiškas mėsainis


Reikia:

  • 350 g maltos jautienos

  • 3–4 šakelės kalendrų

  • 1 konservuota Chalapos paprika

  • Žiupsnelis maltų aitriųjų paprikų

  • ½ stiklinės virtų juodųjų pupelių

  • 1 pomidoras

  • 1 prinokęs avokadas

  • 2 riekelės sūrio (geriausiai tiks čederis, edamas, gouda)

  • 1 raudonasis svogūnas

  • 1 žalioji citrina

  • FELIX „Mexican Salsa“ kečupo

  • 2 bandelės mėsainiams

  • Druskos

  • Aliejaus kepti

1.     Smulkiai supjaustykite Chalapos papriką, kalendras, sumaišykite su malta jautiena, įberkite aitriųjų paprikų, druskos, išmaišykite ir suformuokite mėsainius. Kepkite juos kepsninėje keptuvėje arba ant grotelių. Prieš baigdami kepti uždėkite ant kiekvieno besikepančio mėsainio po riekelę sūrio ir palaukite, kol jis šiek tiek išsilydys.

2.     Paskrudinkite mėsainių bandeles.

3.     Virtas juodąsias pupeles sutrinkite trintuvu arba sumaigykite šakute su žiupsneliu druskos, trupučiu aliejaus ir žaliosios citrinos sultimis.

4.     Svogūną supjaustykite plonai ir pašlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

5.     Mėsainio konstravimo taisyklės yra vienodos: dėkite ingredientus kaip patogu jums ir nepamirškite FELIX „Mexican Salsa“ kečupo!

Naujausi įrašai

bottom of page