AŠ Ikona vmgonline

Marinuotas ožkos sūris su žalumynais

4 asm.

Gaminimas 15 min.



Reikia:

  • 300 g šviežio ožkos sūrio

Marinatui:

  • 100 ml alyvuogių aliejaus

  • 50 ml citrinų sulčių

  • 1 šaukštelio rožinių pipirų

  • 1 šaukštelio smulkintų šviežių čiobrelių

  • 1 nedidelio ryšelio petražolių

  • 1 nedidelio ryšelio krapų

  • ½ šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių

  • 1 nedidelės citrinos žievelės juostelės

  • 1 šaukštelio druskos

  • 1–2 MANTINGA prancūziškų batonų su česnakiniu įdaru (patiekti)


  1. Petražoles ir krapus susmulkinkite smulkintuve. Rožinius pipirus sutrinkite. Sumaišykite visus produktus, skirtus marinatui.

  2. Sūrį supjaustykite griežinėliais. Atsargiai sudėkite į marinatą.

  3. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakiniu įdaru nepjaustytą pakepkite ant grotelių, po to paskrudinkite riekelėmis ir patiekite su marinuotu sūriu.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg