AŠ Ikona vmgonline

Lengvas užkandis – skrudinta batato riekelė su pievagrybiais


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

1 asm.

Kepimas 6–7 min.


Reikia:

  • 2 riekelių batato

  • 3–4 šaukštų keptų grybų su svogūnais

  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukštelio smulkintų čiobrelių lapelių

  • Žiupsnelio rupios druskos

  1. Batato riekeles įdėkite į skrudintuvą ir paskrudinkite. Mūsų riekelės buvo maždaug 0,7–0,8 cm storio, joms paskrudinti reikėjo įprasto skrudintuvo ir 2 skrudinimo kartų stipriausiu režimu.

  2. Iškeptą batatą patepkite aliejumi ir pabarstykite smulkintais čiobreliais ir rupia druska. Uždėkite mėgstamo priedo – mūsų atveju tai buvo kepti pievagrybiai.



Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg