Kepti avižiniai dribsniai su varške ir uogomis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Kepti avižiniai dribsniai su varške ir uogomis



6 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 30 min.


Reikia:

  • 200 g avižinių dribsnių

  • 4 kiaušinių

  • 200 ml pieno

  • 200 g pusriebės varškės

  • 50 g medaus

  • 1 šaukštelio malto cinamono

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 šaukšto kepimo miltelių

  • Įvairių uogų (patiekti)

1. Kiaušinius sumaišykite su varške ir medumi. Supilkite pieną.

2. Avižinius dribsnius sumaišykite su cinamonu ir kepimo milteliais ir suberkite į kiaušinių-pieno masę. Išmaišykite, pasūdykite ir palikite pastovėti 10 min.

3. Viską supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą – gali būti apskrita arba stačiakampė – svarbu, kad nebūtų labai aukštas sluoksnis. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30 min.

4. Patiekite su uogomis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg